Wedding Lake – Az esküvők tava Budapesten

A házasságkötés az ember életének egyik legmeghatározóbb eseménye, amit szeretnénk tökéletessé tenni, ezért örömmel mutatjuk be Budapest egyik legújabb esküvőhelyszínét, a Wedding Lake-et, melyet a St. Lőrinc Golf Klub területén álmodtunk meg Nektek.

A tó partján egy elegáns, hófehér esküvői sátor várja Vendégeit egyedi installációkkal, exkluzív dekorációs megoldásokkal. A területen és a sátorban 3,5 km fényfüzér biztosítja az éjszakai egyedülálló látványt, továbbá a világító, úszó lótuszvirágok, fényalagút, levendulamező, világító csónak, hófehér esernyők és óriás lámpák gondoskodnak az egyediségről.

A sátor letisztult eleganciájáról fényfüzéres baldachin és óriás, kék csillárok, modern barokk bútorok gondoskodnak; az emlékezetes pillanatoknak VIP terasz került kialakításra, külön területek alakíthatók ki fotófalnak, desszertbüfének vagy játszósaroknak; a sátor falai kinyitva pedig olyan érzést keltenek mintha a szabad ég alatt vacsoráznátok.

Mondjátok ki a boldogító “Igen”-t a Wedding Lake legmeghittebb területein, a tó partján vagy a zöld pázsit ölelésében nappal vagy éjszaka!
A romantikus és elegáns terület fotózási helyszínnek is kiváló: a tó partján a levendulák mellett vagy a nászutas lakosztályban páratlan felvételeket készíthettek.

A Nagy Napotokra a főépületben, az emeleten franciaágyas, erkélyes szobát rendeztünk be a gondtalan készülődés érdekében. Ezen kívül még további szobák állnak a násznép rendelkezésére, ahol álomra hajthatják fejüket egy felejthetetlen esküvő után…

Még van néhány szabad dátumunk 2022-re!
Írjatok e-mailt a hello@weddinglake.hu és küldünk Nektek kiajánlót vagy az alábbi telefonszámon tudtok időpontot egyeztetni helyszínbejárásra: 0630 601 7980, Brettschneider Árpádnál!