A St.Lőrinc Golf Club teljes körű szolgáltatást nyújt a golfozás kikapcsolódás, vendéglátás terén! Pest első golfcentrumának city course pályája mindenkinek jó lehetőséget nyújt a golf játék gyakorlására. Par36/37-es pályánk hossza 3078 méter.  

Golfpálya

Pályakönyv 9/18 szakaszos pályára

Par 36/37 – (72/74) – 9/18 szakaszos championship pályája több, mint 3300 / 6600 méter hosszú, így a pályajáték gyakorlására és élvezetese játékra és versenyzésre egyaránt kiváló lehetőséget nyújt.

Pályakönyv 3 szakaszos pályára

 Par 9 – 3 szakaszos gyakorló pályánk remek kikapcsolódási és játéklehetőséget biztosítanak a még csak kezdő és tanuló golfozóknak egyaránt.

Rendezvénysátor, mediterrán konyha

A 80 fős rendezvénysátor családi összejövetelek, céges továbbképzések, csapatépítő tréningek és akár esküvők színhelye is lehet. A sátor melletti teljesen felszerelt mediterrán konyhában nyílt lángon, sütőben és grillen egyaránt van lehetőség különböző menük elkészítésére.

Játszótér

A főként fából épített játszótér kellemes kikapcsolódást nyújthat a gyermekeknek, hiszen több csúszda, hinta és egy trambulin áll a rendelkezésükre.

Horgásztó

A klubház előtti tó nem csak esztétikai elem, hanem horgászati lehetőséggel is bír, mivel több telepített halfaj is található benne. A sporthorgászat az elsődleges forma, de aki szeretné, az a mediterrán konyhában el is készítheti a zsákmányt.