Munka Ünnepe kupa

A verseny helye és ideje: St.Lőrinc Golf Club, 1238.Budapest,XXIII. Szentlőrinci út 19-21.

A Munka ünnepe kupa napja és időpontja: 2023.05.07. vasárnap 14:00 óra. A verseny indítása: a St.Lőrinc Golf Club 9 szakaszos par 36-os pályáján, standard elütőkről, 14:00 órától, shot gun indítással, maximum 4 fős flight-okban (Kérjük a versenyzőket, hogy az indításuk előtt legkésőbb fél órával jelentkezzenek a recepción)

Résztvevők: Versenyre jogosult minden amatőr golfjátékos -54,0 HCP indexig A, B, és C kategóriákba sorolva.

A verseny játékformája:
Stableford play, 9 szakaszon,  HCP módosító, életkornak és nemnek megfelelő elütő helyről. Mindenki a labdát köteles felvenni, amennyiben az adott pályaszakaszon már nem kaphat pontot. A Magyar Golf Szövetség ajánlásának megfelelően a 46 stableford pontszám feletti eredmény esetén a játékos nem kerül díjazásra.

A verseny kategóriái:

Vegyes A kategória        ( 23,9 HCPI-ig)
Vegyes B kategória      (24- 36 HCPI-ig)
Vegyes C kategória (36,1-54,0 HCPI-ig)

A verseny díjazottjai: Bruttó stableford I. helyezett. Nettó stableford I., II., III., helyezett elindított kategóriánként,. (amennyiben egy kategóriában a nevezők létszáma nem éri el az öt(5)főt, csak az első díj kerül kiosztásra. Együttállás esetén utolsó 6-3-2-1 szakaszok összesített eredménye dönti el, ha az sem, akkor a sorsolás.

Nevezési díj:
• St.Lőrinc Golf Club tagjai számára felnőtt 10.000 Ft, junior 7500 Ft
• Más klubok tagjai számára: felnőtt 13.900 Ft,junior10.000 Ft amely tartalmazza a versenyen, valamint a díjátadón való részvételt és az étkezést.

Nevezési határidő:
A verseny időpontját megelőző napon 12:00 óráig (2023.05.06. szombat) Golfigó-ban.

Versenybizottság: Bartha Ferenc, Bodor Gergely.
A versenybizottság döntése végleges, ellene fellebbezésre nincs lehetőség! Versenyfeltételek:
A verseny az R&A Rules Limited szabályai, a Magyar Golf Szövetség versenyszabályzata, valamint a St. Lőrinc GC. Helyi szabályainak megfelelően kerül megrendezésre. AVersenybizottság a változtatás jogát fenntartja!

 

Üdvözlettel: SLGC.

X