Pünkösd kupa

A verseny helye és ideje: St.Lőrinc Golf Club, 1238.Budapest,XXIII. Szentlőrinci út 19-21.
A Pünkösd kupa napja és időpontja: 2022.06.05. vasárnap 14:00 óra. A verseny indítása: a St.Lőrinc Golf Club 9 szakaszos par 36-os pályáján, standard elütőkről, 14:00 órától, shot gun indítással, maximum 4 fős flight-okban (Kérjük a versenyzőket, hogy az indításuk előtt legkésőbb fél órával jelentkezzenek a recepción)

Résztvevők: Versenyre jogosult minden amatőr golfjátékos, 0-54 HCP-ig kategória besorolás alapján.
A verseny játékformája:
Stableford play, 9 szakaszon,  HCP módosító, életkornak és nemnek megfelelő elütő helyről. Mindenki a labdát köteles felvenni, amennyiben az adott pályaszakaszon már nem kaphat pontot. A Magyar Golf Szövetség ajánlásának megfelelően a 46 stableford pontszám feletti eredmény esetén a játékos nem kerül díjazásra.

A verseny kategóriái:

Vegyes “A” kategória (0 – 23,9 EHCP-ig)

Vegyes “B” kategória (24 -36 EHCP-ig )

Vegyes “C” kategória (37 – 54 EHCP-ig)

A verseny díjazottjai: Bruttó stableford I. helyezett. Nettó stableford I., II., III., helyezett elindított kategóriánként,. (amennyiben egy kategóriában a nevezők létszáma nem éri el az öt(5)főt, csak az első díj kerül kiosztásra.

Együttállás esetén  az utolsó 6,3,2,1 szakasz összeredménye dönt.

Nevezési díj:
• St.Lőrinc Golf Club tagjai számára felnőtt 9000.- Ft, junior6500.-Ft
• Más klubok tagjai számára: felnőtt12900.-Ft,junior9500.-Ft amely tartalmazza a versenyen, valamint a díjátadón való részvételt és az étkezést.

Nevezési határidő:
A verseny időpontját megelőző napon 12:00 óráig (2022.06.04.szombat) a golfigoban.

Versenybizottság: Bartha Ferenc, Bodor Gergely.
A versenybizottság döntése végleges, ellene fellebbezésre nincs lehetőség! Versenyfeltételek:
A verseny az R&A Rules Limited szabályai, a Magyar Golf Szövetség versenyszabályzata, valamint a St. Lőrinc GC. Helyi szabályainak megfelelően kerül megrendezésre. AVersenybizottság a változtatás jogát fenntartja!

SLGC.

 

X