Sunet Golf Tour VII. 2019.

A verseny helye és ideje:

 St. Lőrinc Golf Club, 1238. Budapest, XXIII. ker., Szentlőrinci út 19-21.

                    2019.09.08 vasárnap 14:00 óra, 9 szakaszon

A verseny indítása:

 A St.Lőrinc Golf Club 9 szakaszos par 36-os pályáján standard elütőkről, shot gun indítással, maximum 4 fős flight-okban, 14:00 órakor.

 Kérjük a versenyzőket, hogy az indításuk előtt legkésőbb fél órával jelentkezzenek be a recepción.

Résztvevők:

 Versenyre jogosult minden amatőr golfjátékos 0-54 HCP-ig az EHCP alapján vegyes A, B, és C kategóriákba sorolva. Amennyiben valaki nem rendelkezik érvényes EGA kártyával az nem vehet részt a versenyen!

 A verseny egy 8 fordulós sorozat hetedik állomása, ahol a versenyen elért bruttó és nettó stableford pontok a sorozatban összegeződnek, melyek alapján a játékosok a sorozat végén a fordulónkénti díjakon felül sorozatdíjazásban részesülnek.

A verseny játékformája:

Stableford pontozásos egyéni verseny, 9 szakaszon, HCP módosító, életkornak és nemnek megfelelő elütő helyről.

 Mindenki köteles a labdát felvenni, amennyiben az adott pályaszakaszon már nem kaphat pontot.

 A Magyar Golf Szövetség ajánlásának megfelelően a 46 stableford pontszám feletti eredmény esetén a játékos nem kerül díjazásra, de HCP-je módosul és az eredményének megfelelő pontszámot a versenysorozatban megkapja.

A verseny kategóriái:

 Vegyes A kategória (0-23,9 EHCP-ig)

 Vegyes B kategória (24- 36 EHCP-ig)

Vegyes C kategória (37-54 EHCP-ig)

 Díjazottak versenyenként:

Bruttó stableford I. helyezett,

 Nettó stableford I.II.III helyezett, elindított kategóriánként. (Amennyiben egy kategóriában a nevezők létszáma nem éri el az öt főt, csak ez első díj kerül kiosztásra.) Az együttállást a fordulón belül 9 szakaszon a legnehezebb 6-3-1 szakaszok összesített eredménye dönti el, ha az sem, akkor a sorsolás.

Nevezési díj versenyenként:

A St. Lőrinc Golf Club tagjai számára: 6700 Ft, juniorok számára 4500 Ft.

Más klubok tagjai számára: 9700 Ft (Nevezési díj 6700 Ft + 3000 Ft 50%-os Green Fee), amely tartalmazza a versenyen, valamint a díjátadón való részvételt és az étkezést.

Nevezési határidő:

A verseny időpontját megelőző napon 12.00 óráig, a klub recepcióján személyesen, vagy telefonon. 06/30/299 15 16) (Startlista kihirdetése a versenyt megelőző napon 18:00 óráig)

Kategóriaváltás:

A „C” kategória kivételével nincs lehetőség kategóriák közti átjárásra! Mindenki az aktuális, első fordulónál fennálló EHCP-je alapján kerül besorolásra. Onnantól kezdve abban a kategóriában gyűjtheti a pontokat, valamint ott is kerül díjazásra. Azonban a „C” (6. hcp osztály) kategóriában van lehetősége a játékosnak úgy határoznia, hogyha időközben hendikepje alapján átlépne a „B” kategóriába, akkor onnantól kezdve ott folytatja a pontszerzést. A korábban „C” kategóriában megszerzett pontjait viszont nem viheti magával!

Versenybizottság:

Bartha Ferenc, klubvezető

Bodor Gergely, oktató

A versenybizottság döntése végleges, ellene fellebbezésre nincs lehetőség!

Versenyfeltételek:

A verseny az R&A Rules Limited szabályai,

a Magyar Golf Szövetség Versenyszabályzata, valamint

A St. Lőrinc GC. helyi szabályainak megfelelően kerül megrendezésre.

X