Tótvázsony II.forduló

A verseny helye és ideje: Vadrózsa Golf Club, 8246.Tótvázsony, Nagymező út 33-34.
Tótvázsony II.forduló napja és időpontja: 2023.06.18. vasárnap 10:00 óra.
A verseny indítása: a Vadrózsa Golf Club 2×9 szakaszos par 72-es pályáján, standard elütőkről , 10:00 órától, shot-gun indítással, maximum 4 fős flight-okban (Kérjük a versenyzőket, hogy az indításuk előtt legkésőbb fél órával jelentkezzenek a recepción)
Résztvevők:
Versenyre jogosult minden amatőr golfjátékos -54,0 HCP indexig-ig A, B, és C kategóriákba sorolva.
A verseny játékformája: Stableford play, 2×9 szakaszon, HCP módosító, életkornak és nemnek megfelelő elütő helyről. Mindenki egyéni HCP-vel indul, ezáltal a labdát köteles felvenni, amennyiben az adott pályaszakaszon már nem kaphat pontot. A Magyar Golf Szövetség ajánlásának megfelelően a 46 stableford pontszám feletti eredmény esetén a játékos nem kerül díjazásra, de HCP-je módosul.

A verseny kategóriái:
Vegyes A kategória ( 23,9 HCPI-ig)
Vegyes B kategória (24,0- 36,0 HCPI-ig)
Vegyes C kategória (36,1-54,0 HCPI-ig)

A verseny díjazottjai : Bruttó I .helyezett. Nettó stableford I., II., III., helyezett elindított kategóriánként, (amennyiben egy kategóriában a nevezők létszáma nem éri el az öt(5)főt, csak az első díj kerül kiosztásra.(Azonos eredmény esetén az utolsó 9, 6, 3, 1 szakaszok eredménye dönt. Ha ezek után sem oldható fel az együttállás, akkor a gép sorsolással dönti el a helyezést.)
Nevezési díj:
• St.Lőrinc Golf Club tagjai számára felnőtt 10.000.- Ft, junior 7.500.-Ft
• Más klubok tagjai számára: felnőtt13.900.- Ft,junior 10.000Ft amely tartalmazza a versenyen, valamint a díjátadón való részvételt és az étkezést.
Nevezési határidő: A verseny időpontját megelőző napon 12:00 óráig GOLFIGO-ban.
Versenybizottság: Bartha Ferenc, Bodor Gergely. A versenybizottság döntése végleges, ellene fellebbezésre nincs lehetőség! Versenyfeltételek: A verseny az R&A Rules Limited szabályai, a Magyar Golf Szövetség versenyszabályzata, valamint a Vadrózsa Golf Club helyi szabályainak megfelelően kerül megrendezésre. A Versenybizottság a változtatás jogát fenntartja!

 

Üdvözlettel:SLGC

 

X